The Core‎ > ‎

Studentflak

skickad 22 sep. 2012 09:14 av Elias Giertz   [ uppdaterad 22 sep. 2012 09:19 ]
Ni kommer säkert ihåg att det blev hårdare regler kring studentflak förra året. Bland annat infördes körförbud runt Sergels torg och vissa andra restriktioner. Just nu diskuterar Polisen och Stockholms stad vad som ska gälla för 2013 års studenter. YBC har blivit inbjudna att delta i ett möte med några andra gymnasieskolor och beslutsfattare hos Polisen. Man vill diskutera hur man kan göra en rolig studentdag säker och i sådana fall hur det kan se ut rent praktiskt.

"Vi vill nu i god tid innan studenten träffa er för att presentera vårt arbete, men också för att diskutera hur vi tillsammans kan göra studentfirandet 2013 roligt och säkert för alla. Hur vill ni göra? Vad är viktigast för er? Finns alternativ till flakåkning?", skriver de i ett mejl.

Mötet äger rum på onsdag, den 26 september, klockan 13.00 och beräknas hålla på till 15.00. Kungsholmens gymnasium är platsen.

Vi får skicka två stycken treor. Det här är en grym chans att påverka, så anmäl ert intresse så snart som möjligt till elias.giertz@ybc-nacka.se.
Comments