[Namnlös]‎ > ‎

Resa till Romme

skickad 20 jan. 2009 09:06 av daniel.lundqvist@ybc-nacka.se   [ uppdaterad 21 jan. 2009 23:24 av Emma Rosén ]
Ville du åka till alperna men hade inte råd eller tid?
Kan du inte få nog av skidåkning eller snowboard?
Tycker du att en liten resa med skolan skulle vara kul?
Varför följer du inte med till Romme?

Den 2/2 anordnar YBC en frivillig friluftsdag då vi erbjuder en chans att få åka till Romme över dagen för det förmånliga priset av 315 kr (bussresa och liftkort).
Det är alltså en måndag som vi är lediga efter öppna huset i söndags vilket innebär att det kommer vara lite folk i backen, med andra ord perfekt åkning. Men vi måste se till att bli minst 40 stycken som åker för att få åka för 315 kr, men inte ska väl det vara så svårt? ;)

Än så länge har vi inga exakta tider för avgångar men det blir någon gång vid sex på morgonen då bussen tar ca 2,5 till 3 tim. Liftarna öppnar vid 9 och då vill vi ju vara redo, eller hur!?
Vi kommer troligtvis vara tillbaka runt 8 samma kväll.

Alla från YBC är välkomna att följa med men det finns tyvärr bara 50 platser vilket innebär att det är först till kvar som gäller och inga platser kan reserveras. Så skynda och anmäl dig så du inte missar den här grymt roliga dagen!

Och hur anmäler du dig nu då?
Anmälan sker genom att betala 315 kr till Catja Färdig IB1a innan fredag denna vecka.
Vill man hyra skidor behövs info om detta samtidigt men anmälan (hyra utrustning kostar 160 kr för skidor/bräda) och kan betalas då men det är även okej att betala på bussen dit. Kom dock ihåg att inga pengar på bussen=inga skidor eller bräda=TRÅKIG resa.

Kom ihåg att denna resa sker utanför skoltid vilket innebär att skolan INTE har NÅGOT ansvar för vad vi gör eller vad som händer. Men inget tråkigt ska väl hända hoppas vi...
Troligtvis kommer någon ledare följa med  men annars så kommer vi ju sköta oss ändå, eller hur!?

Så...skynda och anmäla så du inte missar din chans att följa med YBC till
ROMME 09

MVH Catja IB1a
0707 518504
som gärna besvarar dina frågor via mejl, i skolan eller tel! :)
Comments