[Namnlös]‎ > ‎

"Paradigmmäklare" och framtidsanalytiker till YBC

skickad 31 jan. 2011 00:56 av daniel.lundqvist@ybc-nacka.se   [ uppdaterad 11 feb. 2011 06:23 ]
Paradigmmäklaren och framtidsanalytikern Troed Troedson kommer till YBC
Tisdagen 15 februari, kl 12:00 - 13:00

Troed har sedan drygt tio år arbetat som framtidsanalytiker och startade 1997 företaget Paradigmmäklarna som sedan dess genom åren bistått de flesta av Sveriges stora företag och organisationer med analysmodeller och scenarier för framtiden. Troed är också författare och en av landets absolut mest anlitade föreläsare.


troed_lecture_picture
Troed har en bakgrund som fysiker och socionom. Han arbetade under en rad år med organisations- och affärsutveckling framförallt i kommunal verksamhet; med bland annat äldreomsorg, fastighetsförvaltning, primärvård och IT- och utvecklingsfrågor i allmänhet.

Troed arbetade också med särskilt fokus på hur IT- och Telecomfrågor skulle komma att förändra förutsättningarna för affärer och verksamhet. Han var en av de ansvariga för etablerande av Europas första kommersiella stadsdatanät och ett av världens mest avancerade virtual-reality laboratorium i Helsingborg på 1990-talet.

En stor del har han även ägnat åt skolans värld där han under många år varit engagerad i utvecklingsfrågor och en flitigt anlitad föreläsare.


Comments