[Namnlös]‎ > ‎

Jullov

skickad 29 okt. 2010 01:54 av Okänd användare   [ uppdaterad 20 dec. 2010 04:11 ]

Jag sitter bakom mitt skrivbord och förundras över ett par saker; ljuset flödar in genom mitt fönster, trots att det är allra mörkaste december, snön är meterhög på balkongen utanför och första terminen på nya jobbet är redan till ända! Det har gått fort och jag har fått vara med om fantastiska saker tillsammans med er. Think Global School gav mig och er ett spännande internationellt perspektiv och ovärderliga möjligheter för framtida samarbete; föreläsarna har avlöst varandra, ni har förväntat det oväntade, hajat tugget och bedrivit lobbyverksamhet under ert Model-FN och dessutom med jämna mellanrum dykt upp i mitt rum för att diskutera stort som smått. Mötena med er elever är det som betyder allra mest, så dörren står även fortsättningsvis öppen!
Nästa termin kommer mycket av vårt arbete att handla om det nya gymnasiet men också självklart om att jobba vidare på de förbättringsområden som trots allt finns. Några av er påbörjar er sista termin i skolan efter att att ha njutit av ert livs sista jullov som skolelever. Det är stort. Se nu till att ni vilar upp er, så att ni är redo för den slutspurt ni står inför!
Vi börjar igen tisdag 11 januari, enligt schema. Innan dess hoppas jag att ni får många sköna sovmorgnar, mycket vintersport och god mat!
En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önskas er alla av oss alla!
Comments