[Namnlös]‎ > ‎

Från YBC till samordning av välfärden i Nacka...

skickad 21 aug. 2012 06:32 av daniel.lundqvist@ybc-nacka.se

Hej alla YBC'are

Då var vi igång igen då....  och i år har jag en mycket bra känsla i kroppen när det gäller YBC och vad som kommer att vara möjligt.
Jag skulle nog vilja påstå att YBC idag står bättre rustat än någonsin för att ta modiga steg i visionens riktning för framtiden.

Jag fick innan sommaruppehållet frågan om jag skulle kunna tänka mig att leda Samordningsförbundet Välfärd i Nacka, - ett relativt nystartat förbund som drivs gemensamt av Nacka Kommun, Landstinget, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan.
Jag såg här direkt en fantastisk möjlighet att från ett annat håll få fortsätta utveckla den vision som Nacka haft kring YBC och M7. Jag tackade därför ja till det nya uppdraget och arbetar  fr.o.m i måndags som förbundschef i Nacka.

Jag har under mina 4 år på YBC sett ett stort behovet av aktiva samarbetspartners utanför skolan,  inom näringsliv, kultur, forskning och på myndighetsnivå. YBC är en kreativ mötesplats för ett livslånga lärande i en föränderlig värld.
Därför är YBC en mycket viktig arena för hela Nacka Kommuns utveckling. Jag ser med tillförsikt och inspiration fram emot allt vi kommer kunna göra tillsammans - det som kommer kunna bli resultatet av en mer aktiv samverkan mellan skola, näringsliv, kommun och myndigheter.
 
Jag kommer främst att leda arbetet med att utveckla samarbetsformer på övergripande nivå mellan olika myndigheter, näringsliv och skola samt ansvara för förbundets planering, budget- och styrelsearbete mm.
Jag kommer vara ganska mobil (behåller mitt gamla nummer) Mina fasta arbetsplatser delar jag mellan M7 (plan 5) och Nacka stadshus.
Jag kommer att synas en hel del på YBC eftersom vi planerar flera spännande projekt och samarbeten ihop och självklart är jag alltid tillgänglig för ledningsgruppen under en övergångsperiod.

Hör gärna av dig om du har frågor eller idéer du vill dela.
Ser fram emot vårt fortsatta samarbete.


Daniel Lundqvist
Chef Samordningsförbundet (f.d bitr rekttor, YBC)
Nacka kommun
_______________________________________

TEL DIR 08-718 77 12
MOBIL 070-431 77 12
VÄXEL 08-718 80 00
FAX 08-718 90 22
BESÖK Granitvägen 15
POST 131 81 Nacka
E-POST daniel.lundqvist@nacka.se


Comments